Citeste postarile Pawn Cars

Blog-ul nostru

Toate postarile
CÂT COSTĂ ÎN ROMÂNIA LIMUZINA MERCEDES CARE CONSUMĂ 0,6 L/100 KM

A sosit în România limuzina Mercedes care consumă 0,6 l/100 km și care are peste 500 de cai putere. Cât plătesc cei care vor să o ia acasă?


Mercedes-Benz S 580 e poate fi comandat acum și în România. Mașina vine cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri, care dezvoltă 367 de cai putere. Acesta funcționează alături de un motor electric de 150 de cai putere. Sistemul dezvoltă în total 510 cai putere și 750 Nm.

Limuzina echipată cu acest sistem de propulsie accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde. O baterie cu o capacitate de 28,6 kWh o ajută să ruleze cu emisii zero între 94 și 113 kilometri.

Mercedes îi trece în cont un consum e 0,6 – 1 litru/100 km, conform standardului WLTP. Este o valoare valabilă însă, pentru primii 100 de kilometri cu bateria plină. Unitatea poate fi încărcată până la 80% din capacitate în aproximativ 30 de minute.


În România, clientul poate alege pentru această limuzină Mercedes mai multe culori exterioare fără costuri suplimentare. Printre ele se află negru Onyx, albastru Nautic, roșu Rubellite sau gri Mojave.

Farurile Multibeam LED și jantele din aliaj de 19 inci sunt standard, iar clientul poate alege una dintre cele șase modele disponibile. Tot standard este și pachetul exterior AMG Styling.

Viitorul posesor de limuzină Mercedes în versiune S 580 e are mai multe opțiuni pentru interior fără să fie nevoit să plătească nimic în plus. Pe listă se regăsesc Pielea Nappa exclusive de culoare neagră, maro, macchiato, roșie sau argintie în combinație cu pielea neagră. Tot în piele Nappa este îmbrăcat și volanul multifuncțional.

Pentru că are de-a face cu un Mercedes plug-in hybrid, clientul primește și un cablu de încărcare a bateriei la un wallbox sau la o stație de încărcare publică.

Citeste


MERCEDES-BENZ LANSEAZĂ NOUA CLASA T – VIDEO

Ford Mustang Mach-E a trecut pe primul loc în topul vânzărilor pe piața norvegiană luna trecută. Chiar dacă este o piață mică, Norvegia reprezintă o piață destul de influentă în domeniul mașinilor electrice.


Cu EQT Concept, Mercedes-Benz Vans oferă o perspectivă a primului autovehicul premium din segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni destinate familiilor și clienților cu un stil de viață activ: Clasa T și versiunea sa 100% electrică.

Autovehiculul care se apropie de producția de serie îmbină spațiul amplu și flexibil pentru până la 7 locuri și un compartiment pentru bagaje generos, o abordare high-class, confort, funcționalitate, conectivitate și siguranță.

EQT Concept (lungime/lățime/înălțime): 4.945/1.863/1.826 millimetri) dispune de uși glisante cu o deschidere deosebit de mare, astfel încât ambele scaune individuale din al treilea rând să poată fi accesate ușor. Trei scaune pentru copii pot fi amplasate pe locurile din al doilea rând.


Plafonul panoramic permite pătrunderea luminii naturale în interior. Scaunele din cel de al treilea rând pot fi rabatate sau înlăturate complet, oferind suficient spațiu pentru un cărucior de copii, o cutie de transport pentru câini sau alte echipamente de agrement.

Mercedes-Benz Vans folosește rețeta de succes a Clasei V pe noul EQT Concept

Interiorul lui EQT Concept este caracterizat de un contrast elegant alb-negru. Scaunele sunt tapițate cu piele Nappa alba, iar aplicațiile împletite din piele din mijlocul scaunelor conțin piele reciclată.

Cu MBUX (Mercedes-Benz User Experience), Mercedes-Benz introduce conceptul inovator de operare și afișaj în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni. Sistemul poate fi operat ușor folosind display-ul central cu funcții touch, butoanele touch control de pe volan sau prin operare vocală, rostind „Hey Mercedes”.

Capacitatea sistemului de a învăța datorită inteligenței artificiale este cu adevărat unică. De exemplu, MBUX poate anticipa următoarea acțiune a șoferului, folosind funcțiile predictive: dacă cineva apelează aceeași persoană vinerea în drum spre casă, sistemul va sugera numărul de telefon al persoanei respective în această zi a săptămânii. Printre funcțiile importante ale MBUX și ale aplicației Mercedes me connect se numără și informațiile live din trafic și actualizările over-the-air.

Noua Clasa T va fi lansată pe piață în anul 2022

Aceasta va completa portofoliul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni, alături de modelul comercial Citan, care va avea premiera în acest an și va include și o variantă 100% electrică. Varianta 100% electrică pentru clienți privați va urma ulterior.


Citeste