De ce acte necesare amanet auto ai nevoie cand vrei un credit auto

Pentru a intelege procesul de amanet auto la Amanet Auto Bucuresti, citeste urmatorul articol:

Pentru a fi eligibil de un împrumut de Amanet Auto București, vei avea nevoie de câteva documente esențiale.

Iată ce trebuie să pregătești:

  1. Cartea de identitate a proprietarului: Asigură-te că ai cartea de identitate în original, care să ateste că ești proprietarul mașinii.
  2. Cartea de identitate a autoturismului: Acest document este necesar pentru a confirma detaliile despre mașină, precum numărul de înmatriculare și altele.
  3. Certificatul de înmatriculare a autoturismului (talonul): Talonul reprezintă un document esențial pentru a dovedi înregistrarea legală a mașinii tale.

Pentru mașinile neînmatriculate, trebuie să prezinți și una dintre următoarele documente:

  • Factura de proveniență: Dacă ai cumpărat recent mașina și nu ai apucat să o înmatriculezi, asigură-te că ai factura de proveniență, care atestă achiziționarea legală a autoturismului.
  • Contractul de vânzare-cumpărare: În cazul în care ai încheiat un contract de vânzare-cumpărare pentru mașină și nu ai apucat să o înregistrezi, asigură-te că ai acest document valabil și semnat de ambele părți implicate.

După prezentarea documentelor necesare, poți obține un împrumut de până la 75% din valoarea la care a fost evaluat autoturismul. Este important să menționăm că mașina va fi restituită după achitarea împrumutului solicitat și a dobânzii aferente.

În cadrul procesului de amanetare la Amanet Auto Bucuresti, se va realiza o evaluare atentă a autoturismului, iar în momentul preluării acestuia, se vor realiza fotografii atât la interior, cât și la exterior, pentru a înregistra starea actuală a mașinii. Totodată, se va nota și kilometrajul de pe bord pentru a avea o referință precisă.

Pentru a asigura siguranța autoturismului tău, acesta va fi păstrat într-un parc auto specializat, dotat cu camere de supraveghere video și pază non-stop. Astfel, poți avea încredere că mașina ta este într-un mediu securizat.

Masina ta este in siguranta la:

Amanet Auto Bucuresti

Amanet Auto Bucuresti: Siguranta masinii tale este foarte importanta pentru noi!

În momentul restituirii mașinii, aceasta va fi returnată în aceeași stare în care a fost preluată, atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea și kilometrajul.

La Amanet Auto Bucuresti, iti oferim servicii financiare convenabile, menite sa te ajute in situatii nefericite.

De asemenea, este important să menționăm că încheierea contractului de amanet auto permite prelungirea perioadei de rambursare, dacă se achită dobânda pentru perioada expirată. Totodată, se oferă și o perioadă de grațiere de 10 zile după expirarea contractului, fără nicio penalizare.

Amanetul auto în București reprezintă o soluție rapidă și convenabilă pentru a obține fondurile de care ai nevoie într-un timp scurt. Cu documentele necesare pregătite în avans și cu un serviciu de amanet de încredere, poți avea încredere că mașina ta va fi în siguranță și că vei obține suma necesară pentru nevoile tale financiare. Ne poti contacta oricand prin formularul de contact sau sunandu-ne la numerele de mai jos: