Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a sitului Amanet-Masina.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.


DESCRIEREA SERVICIILOR

Amanet-Masina.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ pentru clienții existenți și eventualii clienți, și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.


NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Amanet-Masina.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Amanet-Masina.ro nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor cuprinse în acest sit. Amanet-Masina.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.


REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Informațiile conținute în acest sit sunt furnizate în scop informativ pentru clienții existenți și eventualii clienți, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.


LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Amanet-Masina.ro nu iși asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


INCHEIEREA ACORDULUI

Amanet-Masina.ro iși rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fară a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat aceasta secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.